O nama

MIRADEX D.O.O. Batajnički drum 18c, Zemun

Miradex je osnovan 1998. godine kao specijalizovano preduzeće za izradu procesne opreme i delova za prehrambenu industriju.

Znanje i iskustvo u oblasti izrade i instalacije procesne opreme i delova za prehrambenu industriju prouzrokovali su brz razvoj preduzeća.

Od samog početka bavimo se i projektovanjem i izradom stručnih analiza pri izradi i montaži procesne opreme. Prostorno planiranje proizvodnog procesa je jedan od segmenata koji upotpunjuje našu ponudu.

Danas, Miradex predstavlja jednog od lidera u regionu u oblasti dizajniranja, proizvodnje i instalacije mašina i kompletnih automatskih linija za punjenje i pakovanje alkoholnih i bezalkoholnih pića.

U prethodnih 20 godina uspeli smo da zadobijemo poverenje i opremimo najveće kompanije u proizvodnji pića I hrane kao što su Coca Cola, Pepsi, Apatinska pivara, Niksićka pivara, Knjaz Miloš, Fresh&Co, Bambi, Minaqua… i veliki broj manjih punionica i prozvodjača hrane. Svi pobrojani i danas predstavljaju standardne poslovne partnere preduzeća.

Raspolažemo novim, sopstvenim poslovnim prostorom od preko 2.000 m² u industrijskoj oblasti Zemuna,na Batajničkom drumu, stručnom ekipom i opsežnim mašinskim parkom ( CNC obradni centar, univerzalni strugovi, glodalice, koordinatne bušilice, erozimat, makaze za sečenje lima, prese za savijanje do 6 mm, linija za plastifikaciju… ).

Pored osnovne delatnosti u prethodnih 20 godina razvili smo i nekoliko novih proizvodnih programa. Tu se prvenstveno izdvaja program proizvodnje reklamnih polica i sektor usluga sečenja i savijanja svih vrsta limova, štancovanja limova ( excentar presa – 100 t ), savijanja svih vrsta profila na automatskim valjcima.

Osnivač je Miodrag Stakić koji je ujedno i direktor preduzeća.